Beoordelingen van Selene Weesp

Recente recensies van Selene Weesp

5 sterren na 282 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren perfecte biefstukken wederom

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker zoals altijd, wel een beetje suf om koude carpaccio op een warme pizza te leggen. Ook was één kant van de pizza wat zwart gebakken

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zaliggggvgg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer lekker en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging op het gevraagde tijdstip en de pizza's waren lekker

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service was dit keer niet goed. Normaal altijd als goed ervaren, maar het eten kwam pas 2 uur na bestelling aan, de pasta was niet wat ik besteld had en de doosjes waren in elkaar gedrukt. Tip: pas de tekst op je website aan als je een gerecht veranderd, als er storing is bel mensen dan na en zorg voor een nette afwikkeling ook als je haast hebt.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na betaald te hebben, bevestiging smailtje gekregen dat bezorgtijd uiteindelijk op 1 uur en 45 min zou komen.... Bestelling naar geannuleerd..geld wordt teruggestort..

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur wachten 2 koude pizza's. Jammer. Zelf maar opgewarmd in de oven. Smaak was redelijk. Bezorger was vriendelijk.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een lekkere pizza, goede bezorging alleen de pizza was niet heel warm meer toen die aankwam.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten alleen jammer datmijn favorite eten uitverkocht was.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk was heel erg doorbakken, gebeld en er werd binnen het half uur een nieuwe perfecte biefstuk bezorgd deze keer ook met groente en aardappelgratin! Dus uiteindelijk goed opgelost! Wel jammer, want dit zijn we niet gewend bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en altijd sneller geleverd dan beloofd

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel een half uur te vroeg

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvolle lasagna. Snel geleverd door een vriendelijke jongeman. Gratis broodje en kruidemboter. Lasagna mag iets groter

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

On time, hot, good portion size, lekker and the special request was honored. Very good.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten . Een tip, bij on-line bestellingen, vraag ik keuken personeel om de opmerkingen te lezen.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk maar het eten zou 5 voor 7 gebracht worden en wetd kwart voor 8 gebracht. Dat was niet zo prettig .

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta's was erg lekker, een duidelijk verschil met de pasta's van de gemiddelde Pizzeria.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was aan 1 kant slap en daardoor niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 5 spaarpunten weet niet wat ik daar voor gekregen heb. De oplossing voor een gemaakte fout bij een eerdere bestelling ben ik onttevreden over .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd lekker. Maar deze keer hadden jullie je dag waarschijnlijk niet. Ik had een filetto gorgonzola. Het vlees was zenig, de saus klonterig en er zaten korsten van de kaas in. De groente had te lang in de oven gestaan. Als ik in het restaurant geweest was, had ik het teruggegeven. De sla en spagetti was heerlijk. J

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en op tijd 👍

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Calzone Selene was als vanouds heerlijk en de bezorger is altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Op vooraf gecommuniceerde tijdstip geleverd. Lekker.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer toppie !!!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere Calzone, goed gevuld. En de quadroni vind ik echt niet te versmaden. Die laatste zie je nergens op het menu. En zelfs de salade gaat erin als zoete koek. Bezorging was bijna op de seconde af op de afgesproken tijd en er werd coronaproof afgeleverd. Chapeau. We hebben een lekker, luie avond gehad. Niet koken en nauwelijks afwas, haha

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten en op tijdthuis sfgelever

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten, echt Italiaans, zoals altijd. Zowel dineren in het restaurant op 1.5 meter afstand én thuis bezorgd. Jeffrey en zijn team doen het geweldig. Chapeau !!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer erg lekker en snel bezorgd. Zeer tevreden!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasanga was niet goed de pizza was aangebrand jammer hoor eerste keer afhaal Zeer teleurgesteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza s! Ze waren ook gesneden. Super fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza’s maar echt nog nooit zo vers gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakjes waren scheefgezakt zodat het flink gelekt had. Verder zat er wel erg veel saus bij het kalfsvlees. Maar het was lekker.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Vroeg besteld is snel geleverd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en smaak top en precies op tijd!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker maar bezorging duurde erg lang. Koos voor ‘zo snel mogelijk’ en pizza was er na 100 minuten pas. Hier helaas ook geen e-mail over gehad waardoor wachten nog langer leek te duren.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 keer Calzone Selene en als voorafje champignons met kaas uit de oven. Heerlijk! Bezorging was snel en vriendelijk.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en altijd snelle bezorging!

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zachte biefstuk. Goed verpakt en warm geleverd.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en vriendelijk en tijdig bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en werd eerder geleverd dan dat er aangekondigd was. Top!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kinderen hebben genoten van de pizza en carpaccio

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta’s! Goede porties ook en met een broodje erbij. Waar voor je geld

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Bestelling mooi op tijd en heel fijn dat aan ons speciale verzoek is voldaan!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza salami en ik vond 8 plakjes wel een beetje weinig en dat voor een pizza van € 9,90. Voor de rest was het weer smullen en ze waren qua bezorgen sneller als dat we gehoopt hadden

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker hier en het eten is altijd warm en super smaakvol. Beste italiaans restaurant van Weesp !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was niet compleet er was geen gehakt saus bij deze was op. Meisje zei dat ik het bij mijn volgende bestelling kon melden en dan korting krijg.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd geleverde pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk met champignons was wederom geweldig .

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden lasagne besteld het gerecht smaakt zoals altijd goed. Lekker broodje met kruidenboter erbij. Helaas was het gerecht lauwwarm waardoor het toch een stuk minder lekker smaakt.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en perfect op tijd!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk te bestellen via de app. Alles liep op tijd en ondanks drukte kwam het toch iets eerder!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd geleverd en wat belangrijker is het was heerlijk. We hebben heel lekker gegeten.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schandalig lekker weer

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Bezorging volgens afspraak Eten werd goed warm bezorgd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed verzorgd en super snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk krokante pizza.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker als altijd. Ik heb alleen het idee dat de pizza's steeds vaker erg karig belegd worden. Erg zonde want het is wel altijd onze favoriete pizzeria geweest.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Tonijnsalade is een topper

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

...iets te weing vond ik

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is elke keer super lekker, keurig op tijd bezorgd - en bovendien altijd vriendelijke, leuke lui die bezorgen 😊

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld en het was perfect verzorgt. Wij hebben heerlijk gegeten. Precies op de afgesproken tijd bezorgt.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al veel besteld de laatste tijd, maar tot nu toe nog steeds de lekkerste en warmste gerechten, waar echt zorg aan is besteed!!! Bezorging is steeds Prima op tijd! Dank aan het hele team!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd. Het was weer heerlijk.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaasl heerlijk, zag er mooi uit. Was mooi op tijd. Top, zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, heerlijke krokante bodem.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten en uitstekende service

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk voorgerecht: de gerookte zalm met toast. Ik dacht eerst dat het een beetje saai zou zijn, maar een lekkere salade er bij. . Pizza was niet heel warm meer, maar aan de smaak lag het zeker niet. Over het algemeen ben ik zeer tevreden en zou ik hier nog een keer bestellen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza s en pasta gegeten .Smaakte heerlijk

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd: heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel wat warmer bezorgd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste lasagne. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta zalm was weer top

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima en snel bezorgd. Bedankt

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel goed👍

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke biefstukken en scampi’s. Goede garnituur erbij met knapperige groenten. Lekker warm en op de afgesproken tijd gebracht.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig lekker. Thuis uit eten en dat in deze saaie tijd waar we samen door heen moeten. Jeff.......wat een mooi stukje in het Weesper nieuws. We hopen dat er echt snel verbetering in de situatie komt voor jullie en ons allemaal. Liefs Joop en Daniëlle

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top !

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, echter kwamen ze een half uur vroeger dan door jullie aangegeven, gelukkig waren we thuis.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en weer heel lekker

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, lekker en ondanks drukte goed en verantwoord (ivm corona protectie) bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ossobuco was heerlijk! Keurig op tijd bezorgd op de zondagavond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk mijn favoriete pizza gegeten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd even lekker!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, geweldige pizza's en super biefstuk met garnituur, op de minuut af geleverd op de gewenste tijd! Top!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, thx!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk maar mis jullie😩hoop dat jullie snel weer open kunnen💋 dikke knuffel

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in deze moeilijke corona periode heerlijk eten (zoals altijd) van uitstekende kwalitiet. Blijven bestellen zeggen wij ; een pluim voor Jeffrey en crew. Joop en Daniëlle

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta erg lekker, pizza viel tegen. Grote stukken rauwe tomaat op pizza niet lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd😘

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten pizza’s en 2 verschillende pasta’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de antipasta van vleeswaren en tonijnsalade vooraf. Zeer goed. Hoofdgerecht de ossenhaas en een Vega menu. Ook het bij gerecht van groenten en aardappel was lekker. Hoofdgerecht gewoon even in de oven warm gehouden. Volgende keer weer.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een half uur eerder dan gevraagd. Reactie bezorger "het was klaar dus ik heb het maar meegenomen"

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke goed belegde pizza's. Precies op tijd klaar. Makkelijk te bestellen. Vriendelijkheid.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker gegeten

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, kon niet beter!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van een heerlijke Filleto Gorgonzola. Natuurlijk verwachtten wij een heerlijk maal, zoals wij gewend zijn in de zaak. Maar het heeft onze verwachtingen overtroffen! Bedankt Jeffrey en team. Wij wensen jullie veel succes en zullen zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, keurig op de afgesproken tijd bezorgd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was als altijd heerlijk! Precies op tijd geleverd en perfect op temperatuur.Top!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg verzorgd en lekker! De bezorging was ook prima. We hebben genoten, net alsof we uit eten waren. Dank hiervoor!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten,en vlot bezorgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top quality en service

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker pizza gegeten

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zeer goede service! Verkeerde pizza, gelijk levering van de juiste! TOP!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk en de bezorging heel netjes in deze rare corona tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En super service: bezorgen zou 75 minuten gaan duren. Voor onze twee kinderen zou dit te laat worden, na een belletje werd de bezorgtijd vervroegd en konden we na 30 minuten al genieten van heerlijke pizza's en pasta's. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😎😎😎😎

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker zoals altijd😘

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu het restaurant gesloten is pizza's laten bezorgen. Goed alternatief maar we hopen natuurlijk dat jullie weer snel open kunnen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! Zalige vegetarische lasagne!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister weer heerlijk gegeten! Je moet er even op wachten maar dat komt omdat alles vers gemaakt wordt en niet ‘opgewarmd’. Team van Selene; ga zo door! Zodra het weer kan kom ik jullie een dikke knuffel geven ( en weer eten uiteraard ) 🙋🏼‍♀️💋

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten op onze trouwdag.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk genoten van de pizza’s, lasagna en pasta. Voor ons de beste. Iets langer moeten wachten maar in tijden van Corona alle begrip. Het was het waard om te wachten!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische Calzone pizza,goed bezorgd.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en snelle bezorging

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was zeer snel. Miste alleen op de pizza de artisjoke. Ik had gebeld en toen zei zij als ik gelijk gebeld had er dan een nieuwe pizza gebracht zou worden maar dat vond ik niet nodig hij was zo ook lekker. Ik bestel al jaren bij jullie altijd goed.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten hier!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hoor. Erg lekker!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kon het adres niet vinden en stond in de verkeerde flat. Wel netjes gebeld om te vragen waar ie moest zijn. De lasagne warm heerlijk en lekker warm zoals wij gewend zijn. De pizza was echter koud. Deze moest in de magnetron worden opgewarmd de smaak was zoals wij gewend zijn prima maar omdat de pizza in de magnetron opgewarmd moest worden was de bodem slap geworden en het krokante was weg.

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top!!

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk 3 heerlijke pizza’s calzone Selene, kip en ensalata mista gegeten. Bestelling was snel gebracht en bezorger erg vriendelijk. Top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle - en vriendelijke bezorging. En uitstekend eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers bereidde maaltijden, top! zoals altijd bij Selene!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje koud aangekomen...

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en sneller dat beloofd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem was heel slecht, veel te zacht en niet gaar.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij opvalt is dat ik elke keer, bij online bestellen, moet betalen voor een plastic tasje maar deze er nooit bij zit! Is dit een andere benaming voor het bezorgen, want dan kun je dat er beter bij zetten. Wel zo eerlijk.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 minuten later bezorgd dan in de mail stond....en pizza was koud. Meestal is het goed, deze keer dus niet 🙃

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel tevreden met de pizza’s. De laatste tijd lijkt het minder. Gisteren erg donkere pizza’s bezorgd gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en pasta! Pizza’s lekker krokant! Perfect zoals altijd. Beste pizzeria van Weesp.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd, prima pizza’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging. Houwe zo!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , eten was heet, goede kwaliteit, op tijd gebracht. alles was prima verzorgd!!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en zoals altijd heerlijk!

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza, was nog goed heet! Stoom kwam er nog van af en zo heb ik het graag!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Gezellige ontvangst, Jeffrey herkende mij nog van 30 jaar terug.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sneller bezorgd dan vooraf voorspeld: we waren nog niet thuis... Heerlijke pizza's. Beetje aan de prijs...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en snelle bezorging en pizza’s zijn ok.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben tevreden over de bezorger, reden van mijn 3 sterren is dat ik mijn bestelling om 17. 15 uur had geplaatst en gelijk een bevestigingsmail hiervan kreeg. Ik verwachte de bezorger rond 18.00 uur maar kreeg om 18.06 uur een mailtje dat mijn bestelling was ontvangen en dat deze rond 18.55 uur bezorgd werd, wat ook gebeurde. Heel jammer dat ik bijna 2 uur op mijn bestelling heb moeten wachten en deze gehaast heb moeten eten gezien ik om 19.15 uur weg moest...

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza salami was deze keer erg vet/olieachtig wat ik niet gewend ben van Selene. De bambino pizza daarentegen was prima. Bezorger was 25 minuten voor de verwachte bezorgingstijd. Mag wat preciezer een volgende keer als dat lukt. Of dat je bericht krijgt als men onderweg gaat met je bestelling.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam op de afgesproken Tijd. De kwaliteit was erg goed. Niets dan lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en gewoon weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen plastic zakken svp, gebruik papier..(Ik wil.er ook.niet voor betalen).en betalen voor iDEAL is niet meer van deze tijd...

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best pasta in the Amsterdam area can actually be found in Weesp !!! If you want Lasagna, your search for a restaurant should stop at Selene. I've been eating it for over 4 years now, and the same delicious taste is still there, luckily the receipt has not changed over time! Highly recommend it!Too bad Tiramisu cannot be ordered online. That's another delicious dish that you should not avoid ordering.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wel weer lang voor een dinsdag. 1,5 uur.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld, exact op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Kan niet beter.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en erg lekker!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, en snel bezorgd. Een minpuntje: ik had aangegeven dat ik de kortingscode niet kon gebruiken via de app, en daarnaast had ik gevraagd om extra spekjes op de pizza (tegen betaling), hierop is niet meer gereageerd, wel jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Via de site een pizza besteld, die stond klaar op de afgesproken tijd en was erg lekker dus zeer naar genoegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat ik besteld had was niet duur maar voor mij hoefde het niet, was niet lekker maar het leek wel een papje van deeg met tomatensaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker.. Heerlijk gegeten

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de pizza was zoals altijd weer heerlijk!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten gister!!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service in het kwadraat

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb er zeker begrip voor als het druk is,maar als ik om 18.10 uur bestel en te horen krijg dat de bezorgtijd 19.10 uur is ,verwacht ik niet dat de bestelling pas om 19.55 uur geleverd wordt.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn beter gewend... misschien een drukke avond maar de bezorging duurde erg lang, 1,5 uur. Toegegeven we wonen niet dichtbij maar deze keer kwam het eten echt koud aan. Volgende keer vast weer beter!

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 pizza's besteld 3 goed, helaas 1 verkeerd geleverd. Dat is echt een domper

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza van Weesp. Jammer dat de kortingscode niet werkte. Bezorgingstijd was ook prima (30min op zaterdagavond voor 4 pizza’s).

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jeffrey, dank voor het heerlijk eten en de mooie fles wijn.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden, heerlijke bodem, en goed belegde pizza, goede bezorging de pizza was goed warm!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prettig om te kunnen bestellen via internet. Het eten is uitstekend en er wordt op de gevraagde tijd geleverd.

, 09-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza diavola was lekker pikant maar vrijwel koud, de pasta's ( quadroni gorgonzola en veg lasagna ) waren wat kleine porties. De diavola was vroeger beter- wel zelfde recept gelukkig, maar wat grof nu.De salade was prima.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Keurig op tijd. Werkt echt goed zo'n app

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en pasta’s (zoals altijd) en bezorger was mooi op tijd. Een aanrader??

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen negatieve punten...alleen graag volgende keer gesneden svp

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza! Jammer dat er vier grote plakken ham op lagen, kleine plakken waren een stuk lekkerder geweest! En de bezorging was pas ruim een uur na bestellen.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim anderhalf uur moeten wachten en toen pizza er was was die koud. Pizza was wel top maar erg jammer dat die koud was.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer vandaag, maar de pasta was weer heerlijk!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was pas na 1 uur en drie kwartier en zelfs kwartier later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta was decent. Could've been better but it was decent . Service was fast and they delivered on time. Maybe the food is better when eaten at the restaurant. Would order again though. Thumbs up.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm en zeer lekker!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische lasagne was weer heerlijk!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Of het nu pizza is of een lekkere pasta, het is altijd lekker! De bezorging is ook altijd top, superaardige jongens :))

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta's en pizza waren weer heerlijk!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische lasagne gegeten. Zoals alle andere pasta gerechten ook zeer smaakvol zijn. Pizza's bestel ik nooit dus daar kan ik geen oordeel over geven.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. De pizza had iets warmer gekund

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's besteld. Helaas waren 2 van de 3 pizza's bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging is prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de beste pizza van Weesp

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

De spekjes in de pasta waren nog niet goed gaar.. vond ik erg jammer!!!

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoveel kaas op de pizza dat die gewoon helemaal uit elkaar viel en daardoor het gevoel dat ik alleen maar gesmolten kaas aan het eten was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren koud bij bezorging. Wel warm

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en warm eten!

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was ruim half uur te laat bezorgd en daardoor koud!

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd op letterlijk het verwachte tijdstip. De pasta’s waren erg lekker. Had iets meer mogen zijn.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was het wachten waard heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg zout. Zowel de pizza's als de pasta.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gebruik gemaakt van de app om te bestellen. Helaas de 20% korting niet gekregen.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza pollo was anders /niet zo goed als een paar terug en niet spicey (wel gevraagd). Vegetarische lasagna was heerlijk.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza s mochten iets warmer.pasta was wel goed warm en goed gevuld.heerlijk Op tijd en zeer vriendelijke bezorger Top

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten goede kwaliteit. De bezorging was iets later dan aangegeven. Maar nog binnen redelijke termijnen. Had alleen gevraagd de pizza te snijden en dat waren ze vergeten, het blijft mensen werk.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en lekker snel geleverd zelfs bij ons in het buitengebied rond Weesp. Aanrader!

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was niet doorgekomen, daardoor was de bestelling veel te laat. Wel zeer goed opgelost. Prima service!!

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was koud.

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en de pizza's waren goed zeker een aanrader

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en lasagne. Bezorging keurig volgens afspraak, al wonen we best ver. Enige kleine aandachtspuntje is dat het lijkt of de opmerkingen bij het bestellen niet gelezen zijn. Maar het was heerlijk zoals altijd eigenlijk!

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Italiaan van Weesp. Heerlijke pizza's en mijn favoriete lasagna.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben dol op de lasagna. Het gaat altijd goed en is super snel bij ons. Dit keer een fout met de pizza. Dit was binnen een half uur hersteld. Super service. De pizza was goed belegd en was heerlijk. Gentoen!

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza en salade waren uitstekend. 19.05 zou de bestelling geleverd worden en was er precies op tijd.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heldere site en het gemak van direct betalen. Als je binnenkomt hief je niet meer te wachten

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede verse producten die op een heerlijke wijze zijn bereid en dat voorzien van een topservice maakt Selene een zeer goede keuze om thuis lekker te smikkelen & te smullen!

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging!

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, vriendelijk, top!

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Pescatore. Deze keer zeer dunne bodem en weinig zeevruchten. Vanwege 15% korting? Hoe dan ook, is in het verleden veel beter geweest. Wisselende kwaliteit nodigt wel wat minder uit om vaker te bestellen.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pitsa's waren prima, bezorging tijd was 3 kwartier later dan de verwachte levertijd, dat was een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's in de omgeving! Altijd goede service hoewel deze keer de bezorging duurde iets langer als gepland.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza salami was iets te vet. Bezorging was top

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten voor een prima prijs en keurig op tijd gebracht.

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en tot op heden is de service en kwaliteit uitstekend geweest.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de pizzas prima, alleen duurde het wat lang (60min.) en waren de pizzas niet meer echt warm.

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb lactosevrij besteld bij de kipmaaltijd. De groenten was bedekt met kaas. De spaghetti was koud en er was een grote bot of iets erin. We hebben een foto.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering in tijd was top sneller dan aangegeven. Alleen de opgegeven korting werd niet verrekend. Dat is wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een uitstekende bezorging. Snel en gedegen. Het eten is gewoon TOP. Al jaren !!!! Hulde aan Jeffrey en zijn (keuken) brigade.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza's, snelle bezorging en excellente service!!!

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere lasagne maar helaas een erg kleine portie.

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

telkens top

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Echt de beste pizza tot nu toe

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 * minder voor de kwaliteit. Temperatuur niet optimaal, maar hė, Koningsdag dat kan gebeuren. Volgende pizza's weer bij Selene!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel makkelijker bestellen via deze site ? en snel geleverd. Bezorger wederom vriendelijk en wat ik ook bestel, het is allemaal erg lekker, ga zo door !!

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam lekker warm en keurig optijd

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Van carpaccio tot calzone, heerlijk! & right on time!